Vagyonvédelem

Autószervizek őrzése

A vállalatok biztonságának fenntartása mindig is kiemelten fontos téma volt, függetlenül attól, hogy milyen iparágban működnek. Az autószervizek is komoly kihívásokkal néznek szembe a vagyonvédelem terén. A General Safety Vagyonvédelmi Bt. azzal a céllal lépett a piacra, hogy megoldást kínáljon az autószervizek számára országos szinten.

Az autószervizek biztonsági kihívásai

Az autószervizek olyan helyek, ahol értékes járművek találhatók. Ezáltal vonzó célpontokká válnak a bűnözők számára. Az éjszakai órákban, vagy zárás után az üzletek gyakran elhagyatottak lehetnek, növelve a betörés kockázatát. Emellett az autószervizek sokszor tárolnak személyes adatokat is, így adataik védelme is elengedhetetlen. Ezek a kihívások kiemelik az autószervizek szükségességét a hatékony vagyonvédelemre.

A General Safety Vagyonvédelmi Bt. szolgáltatásai

Cégünk egyedülállóan országos lefedettséget kínál, ami azt jelenti, hogy autószervizek számára bárhol az ország területén elérhetőek. Ezzel a szolgáltatással garantáljuk, hogy a vállalatok minden régióban élvezhessék a professzionális védelmet.

Minden autószerviz más és más kihívásokkal néz szembe a vagyonvédelem terén. Cégünk egyedi megoldásokat kínál, amelyek alkalmazkodnak az adott üzlet igényeihez. Ezzel biztosítják, hogy minden fontos terület és aspektus gondos védelemben részesüljön. Manapság egyre jobban elterjedtek az elektromos autók, melyek az akkumulátorát előszeretettel lopják a tolvajok.

Referenciák és ügyfélvisszajelzések

Az egyik legfontosabb faktor, amely alapján megítélhető egy vagyonvédelmi cég megbízhatósága, azok a referenciák. A General Safety Vagyonvédelmi Bt. büszkén mutatja be elégedett ügyfeleik véleményeit, akik kiemelik a cég szakértelmét. Az elégedett ügyfelek a legjobb hirdetési eszközök, és az elnyert bizalom a cég hosszú távú sikerét garantálja.

Biztonsági szolgálat Vagyonvédelmi cég
Cégismertető
Napjainkban nagyon sok vagyonvédelmi cég tevékenykedik hazánkban, kisebb-nagyobb sikerrel. Mi tudjuk, hogy céljaink eléréséhez a mércét a jelenleginél magasabbra kell állítani, a megbízóink bizalmának elnyerése, és közös megelégedettségünk megőrzése érdekében. Ez számunkra csak úgy lehetséges, ha a vállalt feladatokat magas szinten végezzük. Hogy ezt megtehessük, nagyobb figyelmet fordítunk arra, hogy munkatársaink valóban magas színvonalon képzett szakemberek legyenek.

A társaság olyan személy- és vagyonőröket tart nyilván, akik válogatott szakemberek. Belőlük egy olyan csapatot állítottunk fel, akik megbízhatóak és jogszerűen végzik a munkájukat. Rendszeres képzésben részesülnek, hogy munkájukat felkészülten tudják végezni, és ezáltal megfeleljenek az ügyfeleink által támasztott követelményeknek.

Alkalmazottaink, az egyedi megbízási szerződésben a megbízóval egyeztetett, vagy a megbízó által készítetett őrutasítás alapján végzik feladataikat.

Szolgáltatásaink

Cégünk az alább felsorolt tevékenységi körökben érdekelt:
 • Élőerős őrzés
 • Vagyonvédelem
 • Objektumvédelem
 • Üzletek-, irodaházak védelme
 • Portaszolgálat
 • Recepciós szolgálat
 • Telephely őrzés védelem
 • Járőrszolgálat
 • Parkoló őrzés

 • Kapcsolat

  General Safety Bt.
  Cím: 2131 Göd, Jávorka u. 3.
  Telefon: +36 30 661 2725
  E-mail: info@generalsafety.hu
  Facebook General Safety Bt. Twitter General Safety

  Weboldal: General Computer
  Címkék

  VAGYONVÉDELEM AUTÓSZERVIZEK ŐRZÉSE SZTÁROK VÉDELME BIZTONSÁGI ŐRÖK EDZÉSE