Vagyonvédelem

Biztonsági őrök edzése

A General Safety Bt. neve talán nem cseng ismerősen sokaknak, de ez egy vállalkozás, mely biztonsági szolgáltatásokat nyújt. Olyan őröket foglalkoztatunk akik a fizikai egészségüket rendkívüli szinten tartják. Az őrök életmódja, mely a crossfit és súlyzós edzések szerves részét képezi, inspiráló lehet mindannyiunknak.

Az egészség és a biztonság szinergiája

A vagyonvédelmi cég biztonsági őrei között található egyfajta szinergia az egészség és a biztonság között. A fizikai erőnlét nemcsak az őreink személyes életét javítja, hanem szolgáltatásunk minőségét is. Az egészséges test és az erős szellem megfelelő állapotban tartja őket, így hatékonyan tudnak reagálni kritikus helyzetekben, és megőrizni a cég által képviselt biztonságot.

A crossfit a kitartás sportja

Az egyik kulcsfontosságú elem a cég biztonsági őreinek életében a crossfit. Ez a rendkívül intenzív edzésforma nem csak az állóképességet fejleszti, hanem a test koordinációját is. A crossfit rendszeresen változó gyakorlatokból áll, ami folyamatosan kihívást jelent az őreink számára és segít elkerülni az unalmat az edzések során.

Súlyzós edzések

A biztonsági őrök edzési rutinjában szintén fontos szerepet játszanak a súlyzós edzések. Ezek az edzések az izomzat fejlesztésére összpontosítanak, ami létfontosságú a fizikai erő szempontjából. Az izomerő segíti őket abban, hogy hatékonyan reagáljanak veszélyes helyzetekben.

Az edzés rutinja

A biztonsági őreink rendkívül elkötelezettek az edzés iránt, és egy szigorú rutint követnek. Általában a hét minden napján edzenek, de változatos intenzitással. Ezek az edzések tartalmazzák a crossfit gyakorlatokat, súlyzós edzéseket és kardióelemeket is. Az munkaidőbeosztást úgy tervezzük, hogy lehetővé tegye számukra, hogy időt szenteljenek az edzésre.

Biztonsági szolgálat Vagyonvédelmi cég
Cégismertető
Napjainkban nagyon sok vagyonvédelmi cég tevékenykedik hazánkban, kisebb-nagyobb sikerrel. Mi tudjuk, hogy céljaink eléréséhez a mércét a jelenleginél magasabbra kell állítani, a megbízóink bizalmának elnyerése, és közös megelégedettségünk megőrzése érdekében. Ez számunkra csak úgy lehetséges, ha a vállalt feladatokat magas szinten végezzük. Hogy ezt megtehessük, nagyobb figyelmet fordítunk arra, hogy munkatársaink valóban magas színvonalon képzett szakemberek legyenek.

A társaság olyan személy- és vagyonőröket tart nyilván, akik válogatott szakemberek. Belőlük egy olyan csapatot állítottunk fel, akik megbízhatóak és jogszerűen végzik a munkájukat. Rendszeres képzésben részesülnek, hogy munkájukat felkészülten tudják végezni, és ezáltal megfeleljenek az ügyfeleink által támasztott követelményeknek.

Alkalmazottaink, az egyedi megbízási szerződésben a megbízóval egyeztetett, vagy a megbízó által készítetett őrutasítás alapján végzik feladataikat.

Szolgáltatásaink

Cégünk az alább felsorolt tevékenységi körökben érdekelt:
 • Élőerős őrzés
 • Vagyonvédelem
 • Objektumvédelem
 • Üzletek-, irodaházak védelme
 • Portaszolgálat
 • Recepciós szolgálat
 • Telephely őrzés védelem
 • Járőrszolgálat
 • Parkoló őrzés

 • Kapcsolat

  General Safety Bt.
  Cím: 2131 Göd, Jávorka u. 3.
  Telefon: +36 30 661 2725
  E-mail: info@generalsafety.hu
  Facebook General Safety Bt. Twitter General Safety

  Weboldal: General Computer
  Címkék

  BIZTONSÁGI ŐRÖK EDZÉSE AUTÓSZERVIZEK ŐRZÉSE SZTÁROK VÉDELME