Vagyonvédelem

Kakas Étterem védelme


30-661-2725

Vagyonvédelem hatékonyan

Függetlenül a költségvetésétől, a megnövekedett éttermi biztonság végül kifizetődik. Nehéz megmondani, hogy mennyi befektetés megtérülése lesz a biztonság növelésével. Sok étteremtulajdonost nem motivál a változtatás, hacsak nem látja, hogy mennyi lehet a nyereség dollárban és centben. Kutatásunk során találtunk néhány általános számot, amelyek segítenek a meghatározásában.

Sok biztonsági szakember szerint egy fejlett POS-rendszer bevezetése közel 10%-os bevételnövekedést eredményez. A POS-rendszerek javíthatják a leltár pontosságát és megfelelő értékesítési jegyeket hozhatnak létre. A biztonsági kamerák általában 3 vagy 4%-kal több fejlesztést tesznek lehetővé. Lehet, hogy ezek a számok nem tükrözik a tapasztalatait, de valószínűleg 10%-os bevételnövekedésre számíthat, ha éttermének biztonságába fektet be. Ha nem biztos benne, hasonlítsa össze egy új POS- és kamerarendszer költségeit a várható megtakarításokkal, hogy felmérje, van-e értelme a befektetésnek.Egyes szakértők azt mondják, hogy egy éven belül észreveszi a megtérülést; mások szerint hat hónap. Az Ön tapasztalata változó lesz.

Az étterem biztonságának fontossága

A biztonság növelésének elsődleges prioritásként kell kezelnie éttermét, hogy megfeleljen a biztonságosabb légkör megteremtésének céljának mind az ügyfelek, mind az alkalmazottak számára. A biztonsági funkciók megakadályozzák a lopást és más potenciális bűncselekményeket munkaidőben és után is. A nagyobb biztonság lehetővé teszi Kakas éttermének, hogy reagáljon minden olyan problémára, mint például a lopás, a fenyegetés vagy az ebédlő és rohanó ügyfelek. Kulcsfontosságú, hogy az alkalmazottak biztonságban érezzék magukat munkába induláskor, az ügyfelek pedig biztonságban érezzék magukat, miközben az Ön létesítményében étkeznek. A fokozott biztonság ezt lehetővé teszi. Még az olyan egyszerű megoldások is, mint a riasztó felszerelése vagy a jobb világítás, nagymértékben elrettenthetik a biztonsági fenyegetéseket és reagálhatnak rájuk. Ezenkívül a kidobógép elrettentheti az erőszakos veszekedéseket, a videokamerák pedig szemmel tarthatják az étterem eszközeit. Bármi legyen is a költségvetése és preferenciái, az étterem biztosítása olyan befektetés, amely hosszú távon megtérül.

őrzés-védelem Biztonsági cég
Biztonsági szolgálat Vagyonvédelmi cég
Cégismertető
Napjainkban nagyon sok vagyonvédelmi cég tevékenykedik hazánkban, kisebb-nagyobb sikerrel. Mi tudjuk, hogy céljaink eléréséhez a mércét a jelenleginél magasabbra kell állítani, a megbízóink bizalmának elnyerése, és közös megelégedettségünk megőrzése érdekében. Ez számunkra csak úgy lehetséges, ha a vállalt feladatokat magas szinten végezzük. Hogy ezt megtehessük, nagyobb figyelmet fordítunk arra, hogy munkatársaink valóban magas színvonalon képzett szakemberek legyenek.

A társaság olyan személy- és vagyonőröket tart nyilván, akik válogatott szakemberek. Belőlük egy olyan csapatot állítottunk fel, akik megbízhatóak és jogszerűen végzik a munkájukat. Rendszeres képzésben részesülnek, hogy munkájukat felkészülten tudják végezni, és ezáltal megfeleljenek az ügyfeleink által támasztott követelményeknek.

Alkalmazottaink, az egyedi megbízási szerződésben a megbízóval egyeztetett, vagy a megbízó által készítetett őrutasítás alapján végzik feladataikat.

Szolgáltatásaink

Cégünk az alább felsorolt tevékenységi körökben érdekelt:
 • Élőerős őrzés
 • Vagyonvédelem
 • Objektumvédelem
 • Üzletek-, irodaházak védelme
 • Portaszolgálat
 • Recepciós szolgálat
 • Telephely őrzés védelem
 • Járőrszolgálat
 • Parkoló őrzés

 • Kapcsolat

  General Safety Bt.
  Cím: 2131 Göd, Jávorka u. 3.
  Telefon: +36 30 661 2725
  E-mail: info@generalsafety.hu
  Facebook General Safety Bt. Twitter General Safety

  Weboldal: General Computer SEO
  Címkék

  VAGYONVÉDELEM MÁJGYÓGYÁSZATI KÖZPONT ŐRZÉSE SZTÁROK VÉDELME AUTÓSZERVIZEK ŐRZÉSE LOMTALANÍTÁSOK ILLEGÁLIS GYŰTÖGETŐI