Vagyonvédelem

Májgyógyászati központ őrzése

Cégünk elvállalta a budapesti májgyógyászati központ biztonságának felelősségét. Az intézmény őrzése számunkra nem csak egy feladat, hanem elkötelezettség a páciensek, az egészségügyi szakemberek, továbbá az egész közösség iránt.

A biztonság garanciája

Vagyonvédelmi cégünk számára az emberek biztonsága mindig elsődleges prioritás. Ahhoz, hogy megőrizzük a budapesti májgyógyászati központ zavartalan működését, a legmodernebb technológiákat alkalmazzuk. A szigorú ellenőrzések, az intelligens megfigyelőrendszerek, majd az éjjel-nappal üzemelő biztonsági személyzet biztosítják, hogy mindenki a legmagasabb szintű védelemben részesüljön.

A szakértelem és tapasztalat összhangja

A budapesti májgyógyászati központban legelső sorban a máj regenerálódási részleg biztonságáért felelős csapatunk magában foglalja a legtapasztaltabb biztonsági szakembereket. Munkatársaink nemcsak a legújabb technológiákban jártasak, hanem kiemelkedően képzettek az egészségügyi intézmények specifikus biztonsági követelményeiben is. A szakértelmük biztosítja, hogy minden egyes részletre odafigyeljünk.

A diszkréció jegyében

Cégünk nem csupán biztonsági szolgáltatóként tekint a budapesti májgyógyászati központ őrzésére, hanem partnereinkkel szoros együttműködést épít ki. A diszkréciós információkezelés kiemelten fontos számunkra. Szem előtt tartjuk az egészségügyi adatok védelmét, továbbá a páciensek személyes jogainak tiszteletben tartását, ezért minden intézkedést megteszünk az adatbiztonság fenntartása érdekében.

Biztonsági szolgálat Vagyonvédelmi cég
Cégismertető
Napjainkban nagyon sok vagyonvédelmi cég tevékenykedik hazánkban, kisebb-nagyobb sikerrel. Mi tudjuk, hogy céljaink eléréséhez a mércét a jelenleginél magasabbra kell állítani, a megbízóink bizalmának elnyerése, és közös megelégedettségünk megőrzése érdekében. Ez számunkra csak úgy lehetséges, ha a vállalt feladatokat magas szinten végezzük. Hogy ezt megtehessük, nagyobb figyelmet fordítunk arra, hogy munkatársaink valóban magas színvonalon képzett szakemberek legyenek.

A társaság olyan személy- és vagyonőröket tart nyilván, akik válogatott szakemberek. Belőlük egy olyan csapatot állítottunk fel, akik megbízhatóak és jogszerűen végzik a munkájukat. Rendszeres képzésben részesülnek, hogy munkájukat felkészülten tudják végezni, és ezáltal megfeleljenek az ügyfeleink által támasztott követelményeknek.

Alkalmazottaink, az egyedi megbízási szerződésben a megbízóval egyeztetett, vagy a megbízó által készítetett őrutasítás alapján végzik feladataikat.

Szolgáltatásaink

Cégünk az alább felsorolt tevékenységi körökben érdekelt:
 • Élőerős őrzés
 • Vagyonvédelem
 • Objektumvédelem
 • Üzletek-, irodaházak védelme
 • Portaszolgálat
 • Recepciós szolgálat
 • Telephely őrzés védelem
 • Járőrszolgálat
 • Parkoló őrzés

 • Kapcsolat

  General Safety Bt.
  Cím: 2131 Göd, Jávorka u. 3.
  Telefon: +36 30 661 2725
  E-mail: info@generalsafety.hu
  Facebook General Safety Bt. Twitter General Safety

  Weboldal: General Computer
  Címkék

  VAGYONVÉDELEM MAJGYÓGYÁSZATI KÖZPONT ŐRZÉSE SZTÁROK VÉDELME BIZTONSÁGI ŐRÖK EDZÉSE