Vagyonvédelem

Sztárok védelme


30-661-2725

Sztárok védelme hatékonyan

Max Verstappen, a Red Bull Racing holland autóversenyzője, egyike a Formula-1 legtehetségesebb pilótáinak. Ahhoz, hogy védelmezzék őt és garantálják a biztonságát a versenypályákon és azon kívül, Verstappen számára egy profi testőrök alkotta csapat áll rendelkezésére.

Verstappen testőrei magasan képzett, tapasztalt szakemberek, akik hozzáértésükkel biztosítják az autóversenyző fizikai és mentális biztonságát. Együttműködésük során több fontos szerepet töltenek be, amelyek közé tartozik a biztonsági protokollok kidolgozása és a személyes védelem biztosítása.

Ugyanezt a védelmet élvezi a híres pankrátor, színész és testépítő Dwayne Johnson is. A sztároknak mind kijár a biztonság, mert soha nem leht tudni, hogy egy "rajongó" mire leht képes.

A testőrök feladata a versenyeken és a filmforgatásokon, hogy biztosítsák a sztárok személyes biztonságát a versenypályán és a boxutcában. Mivel a Formula-1 versenyek között gyakran fellép rivalizálás és feszültség, a testőrök figyelnek arra, hogy Verstappen ne essen bántalmazás vagy zaklatás áldozatául a versenytársakkal szemben. Ezen felül, a testőrök feladata az is, hogy felkészítsék őt a versenyekre, és megfelelő tájékoztatást nyújtsanak neki a biztonsági szempontokról.

Amellett, hogy az online film forgatásokon látják el a feladatukat, a testőrök további védelmi intézkedéseket is tesznek Dwayne Johnson számára az eseményeken kívül. Ez magában foglalja a személyes környezetének védelmét. A testőrök figyelnek arra, hogy ne essen áldozatul rablásnak vagy más veszélyes helyzeteknek.

A testőrök fontos szerepet játszanak a sztárok pszichológiai támogatásában is. A versenyzés stresszes és nyomás alatt álló tevékenység, így a testőrök segítenek abban, hogy mentálisan felkészültek legyenek a kihívásokra. Ez magában foglalja a stresszkezelési technikák tanítását, a fókusz megtartását és az esetleges lelki nehézségek kezelését.

sztárok testőrei Biztonsági cég
Biztonsági szolgálat Vagyonvédelmi cég
Cégismertető
Napjainkban nagyon sok vagyonvédelmi cég tevékenykedik hazánkban, kisebb-nagyobb sikerrel. Mi tudjuk, hogy céljaink eléréséhez a mércét a jelenleginél magasabbra kell állítani, a megbízóink bizalmának elnyerése, és közös megelégedettségünk megőrzése érdekében. Ez számunkra csak úgy lehetséges, ha a vállalt feladatokat magas szinten végezzük. Hogy ezt megtehessük, nagyobb figyelmet fordítunk arra, hogy munkatársaink valóban magas színvonalon képzett szakemberek legyenek.

A társaság olyan személy- és vagyonőröket tart nyilván, akik válogatott szakemberek. Belőlük egy olyan csapatot állítottunk fel, akik megbízhatóak és jogszerűen végzik a munkájukat. Rendszeres képzésben részesülnek, hogy munkájukat felkészülten tudják végezni, és ezáltal megfeleljenek az ügyfeleink által támasztott követelményeknek.

Alkalmazottaink, az egyedi megbízási szerződésben a megbízóval egyeztetett, vagy a megbízó által készítetett őrutasítás alapján végzik feladataikat.

Szolgáltatásaink

Cégünk az alább felsorolt tevékenységi körökben érdekelt:
 • Élőerős őrzés
 • Vagyonvédelem
 • Objektumvédelem
 • Üzletek-, irodaházak védelme
 • Portaszolgálat
 • Recepciós szolgálat
 • Telephely őrzés védelem
 • Járőrszolgálat
 • Parkoló őrzés

 • Kapcsolat

  General Safety Bt.
  Cím: 2131 Göd, Jávorka u. 3.
  Telefon: +36 30 661 2725
  E-mail: info@generalsafety.hu
  Facebook General Safety Bt. Twitter General Safety

  Weboldal: ComputerKing SEO
  Címkék

  VAGYONVÉDELEM ŐRZÉS