Vagyonvédelem

Vagyonvédelem, telephely őrzés Fót városában!


30-661-2725

Vagyonvédelem hatékonyan

Cégünk történelme a 2003-as évre nyúlik vissza, mely óta folyamatosan tevékenykedünk a vagyonvédelem szakmában Fót városban. Ez idő alatt sokrétű szakmai tapasztalatot szereztünk, mellyel meglévő és leendő partnereink rendelkezésére állunk.

Célunk, hogy elnyerjük és megtartsuk megbízóink elégedetségét miden szolgáltatási területünkön. Mindezt minőségi munkával és korrekt árakkal szeretnénk elérni.

Hosszú alkalmazottként eltöltött idő alatt megtapasztaltuk, hogy megbízóink elégedettsége nem a cég vezetőségétől-, hanem cégünk alkalmazottaitól függ. Ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy alkalmazottaink elégedettek legyenek munkahelyi körülményeikkel és ezáltal tudásuk legjavát tudják nyújtani munkahelyükön, saját és megbízóink teljes megelégedettségére.

Vezetőink folyamatos kapcsolatban állnak partnereinkkel, ezáltal igyekszünk minden igényt kielégítő szolgáltatásat nyújtani a vagyonvédelem minden részén.

őrzés-védelem Fót Biztonsági cég Fót
Biztonsági szolgálat Fót Vagyonvédelmi cég Fót
Cégismertető
Napjainkban igen sok vagyonvédelmi cég tevékenykedik kisebb-nagyobb sikerrel. Mi tudjuk, hogy céljaink eléréséhez a mércét a jelenleginél sokkal magasabbra kell állítani, a megbízóink bizalmának elnyerése, és közös megelégedettségünk megőrzése érdekében. Ez csak úgy lehetséges számunkra, ha a vállalt feladatokat a legmagasabb szinten végezzük. Hogy ezt megtehessük, nagyobb figyelmet fordítunk arra, hogy munkatársaink valóban magas színvonalon képzett szakemberek legyenek.

A társaság olyan személy- és vagyonőröket tart nyilván, akik válogatott szakemberek. Belőlük egy olyan csapatot állítottunk fel, akik megbízhatóak és jogszerűen végzik a munkájukat. Rendszeres képzésben részesülnek, hogy munkájukat felkészülten tudják végezni, és ezáltal megfeleljenek az ügyfeleink által támasztott követelményeknek.

Alkalmazottaink, az egyedi megbízási szerződésben a megbízóval egyeztetett, vagy a megbízó által készítetett őrutasítás alapján végzik feladataikat.

Szolgáltatásaink Dunakeszi és környékén

Cégünk az alább felsorolt tevékenységi körökben érdekelt:
 • Élőerős őrzés
 • Vagyonvédelem
 • Objektumvédelem
 • Üzletek-, irodaházak védelme
 • Portaszolgálat
 • Recepciós szolgálat
 • Telephely őrzés védelem
 • Járőrszolgálat
 • Parkoló őrzés

 • Kapcsolat

  General Safety Bt.
  Cím: 2131 Göd, Jávorka u. 3.
  Telefon: +36 30 661 2725
  E-mail: info@generalsafety.hu
  Facebook General Safety Bt. Twitter General Safety

  Weboldal: General Computer SEO
  Címkék

  VAGYONVÉDELEM FÓT ŐRZÉS PORTASZOLGÁLAT