Vagyonvédelem

Vagyonvédelem, telephely őrzés Vác városában!


30-661-2725

Vagyonvédelem hatékonyan

Cégünk történelme a 2003-as évre nyúlik vissza, mely óta folyamatos szolgáltatást biztosítunk a vagyonvédelem szakmában Vác városban és környékén. Ez idő alatt sokrétű szakmai tapasztalatra tettünk szert, mellyel meglévő és leendő partnereink rendelkezésére állunk.

Nem titkolt célunk, hogy elnyerjük és fenntartsuk megbízóink elégedetségét miden szolgáltatási területünkön. Ezt minőségi munkával és korrekt árakkal szeretnénk elérni.

Alkalmazottként eltöltött hosszú évek folyamán megtapasztaltuk, hogy megbízóink elégedettsége nem a vállalkozás vezetőségétől-, hanem az alkalmazottaktól függ. Ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy munkavállalóink elégedettek legyenek munkahelyi körülményeikkel, majd tudásuk legjavát nyújtsák munkahelyükön, saját és megbízóink teljes megelégedettségére.

Vezetőink folyamatos kapcsolatban állnak partnereinkkel, ezáltal igyekszünk minden igényt kielégítő szolgáltatásat nyújtani a vagyonvédelem minden részén.

őrzés-védelem Vác Biztonsági cég Vác
Biztonsági szolgálat Vác Vagyonvédelmi cég Vác
Cégismertető
Napjainkban igen sok vagyonvédelmi cég tevékenykedik kisebb-nagyobb sikerrel. Mi tudjuk, hogy céljaink eléréséhez a mércét a jelenleginél sokkal magasabbra kell állítani, a megbízóink bizalmának elnyerése, és közös megelégedettségünk megőrzése érdekében. Ez csak úgy lehetséges számunkra, ha a vállalt feladatokat a legmagasabb szinten végezzük. Hogy ezt megtehessük, nagyobb figyelmet fordítunk arra, hogy munkatársaink valóban magas színvonalon képzett szakemberek legyenek.

A társaság olyan személy- és vagyonőröket tart nyilván, akik válogatott szakemberek. Belőlük egy olyan csapatot állítottunk fel, akik megbízhatóak és jogszerűen végzik a munkájukat. Rendszeres képzésben részesülnek, hogy munkájukat felkészülten tudják végezni, és ezáltal megfeleljenek az ügyfeleink által támasztott követelményeknek.

Alkalmazottaink, az egyedi megbízási szerződésben a megbízóval egyeztetett, vagy a megbízó által készítetett őrutasítás alapján végzik feladataikat.

Szolgáltatásaink Dunakeszi és környékén

Cégünk az alább felsorolt tevékenységi körökben érdekelt:
 • Élőerős őrzés
 • Vagyonvédelem
 • Objektumvédelem
 • Üzletek-, irodaházak védelme
 • Portaszolgálat
 • Recepciós szolgálat
 • Telephely őrzés védelem
 • Járőrszolgálat
 • Parkoló őrzés

 • Kapcsolat

  General Safety Bt.
  Cím: 2131 Göd, Jávorka u. 3.
  Telefon: +36 30 661 2725
  E-mail: info@generalsafety.hu
  Facebook General Safety Bt. Twitter General Safety

  Weboldal: General Computer SEO
  Címkék

  VAGYONVÉDELEM VÁC ŐRZÉS PORTASZOLGÁLAT VÁC